Projecten

Bij VvE Puccinistraat in Capelle aan den IJssel hebben wij de bestaande conventionele verlichting (plusminus 100 stuks) op de etages, bergingen en entree vervangen voor LED armaturen. Het betreft hier de plafond opbouw standaard armaturen, de galerij/portiek armaturen en de opbouw slagvaste armaturen. Terugverdientijd: plusminus 3,5 jaar ..
Bij VvE Barbizonplaats in Rotterdam hebben wij de bestaande conventionele verlichting (plusminus 30 stuks) op de etages en entree vervangen voor LED armaturen. Het betreft hier de plafond opbouw standaard armaturen. Terugverdientijd: plusminus 3,5 jaar ..
Carnisse Electra 11-10-2013
Carnisse Electra is een groothandel in (vervangings-)lampen, ledverlichting, armaturen, handzenders, zaklampen en toegangspassen. Zij kunnen alle soorten, typen en maten lampen en handzenders leveren. Gezien de korte lijnen van Carnisse Electra met toeleveranciers kunnen zij alle lampen voor een interessante prijs leveren.  Tevens kunnen zij u adviseren omtrent energiebesparing,met name op het gebied van TL-verlichting en ledverlichting.  Carnisse Electra levert veel armatu..
Bij VvE Reyertoren in Rotterdam hebben wij de bestaande conventionele verlichting (plusminus 150 stuks) op de etages, bergingen en entree vervangen voor LED armaturen. Het betreft hier de plafond opbouw standaard armaturen, de galerij/portiek armaturen en de inbouw armaturen. Terugverdientijd: plusminus 3,5 jaar ..
Powered By OpenCart
VvE LED verlichting © 2022